Захаращена територія і зливання нечистот: у місті на Рівненщині оштрафували 5 людей

У місті Сарни засідали члени адмінкомісії, які розглядали шість протоколів, котрі були складені на мешканців громади. Відтак, вони вирішили притягнути до відповідальності п'ятьох порушників, а стосовно ще однієї - направили на усунення недоліків. 

Відтак, жительці Сарн за те, що торговий павільйон, який розміщений на зупинці, є в недоглянутому стані, адже прилегла територія заросла травою, а на зупинці розкидано сміття, доведеться сплатити 340 гривень.

Інший мешканець міста, власник МАФу, котрий також є в незадовільному стані, зокрема, на прилеглій території висока трава та бур’яни, всередині зупинки у великій кількості розкидане сміття, сплатить 850 гривень. Сарненчанин, який здійснював збут продовольчих товарів, кавунів, на території загального користування, без відповідних документів виданих виконавчим органом міської ради виплатить 340 гривень.

Ще один жителю міста за спалювання сухих гілок дерев та кущів у великій кількості сплатить також 340 гривень. За зливання з асенізатора нечистот на територію, яка розташована в межах Сарненської міської територіальної громади іншому чоловікові доведеться сплатити знову ж таки 340 гривень. А протокол про адміністративне правопорушення жителькою Сарн, а саме за продаж цигарок неповнолітньому, комісія направила для усунення недоліків.

Читайте також