Закортіло в туалет: у справі з ексгібіціоністом зі Здолбунова - несподіваний поворот

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Здолбунівські поліцейські сьогодні вийшли на слід фігуранта кримінального провадження щодо розбещення неповнолітньої. 

Подія мала місце кілька днів тому у Здолбунові. 

13-річна дівчинка після 21-ї години вийшла з маршрутки та раптом помітила підозрілого чоловіка, який прямує за нею.  

Коли ж дівчинка відчула неладне і вирішила його пропустити вперед. Та як тільки невідомий опинився перед нею - обернувся і показав їх свої статеві органи. Потому дівчинка втекла, а її мати звернулась у поліцію. 

У відділі комунікації поліції Рівненщини повідомили, що сьогодні, коли фігуранта справи вдалось встановити, він у присутності потерпілої дівчинки та її матері він розповів про події того вечора. 

З’ясувалося, що коли 20-річний здолбунівчанин вийшов із маршрутки, то, як пояснив поліцейським, у нього виникла раптова потреба сходити в туалет. У його пошуках хлопець і натрапив на дівчинку, а та, в свою чергу, побачила його статеві органи.

Поліцейські також відстежили камери відеоспостереження та опитали свідків — інформація про розбещення дівчинки не знайшла свого підтвердження.

Парубок щиро розкаявся, що так вийшло, вибачився перед 13-річною та її матір’ю за те, що ненавмисно налякав дитину. Натомість мама звернулася із зустрічною заявою, що претензій ні до кого не має.

Поліцейські звертаються до громадян: перш ніж викладати інформацію у соцмережах про будь-яке скоєне правопорушення — зателефонуйте на спецлінію 102

Читайте також