Закриття сезону в Рівненському МБК: якими концертами потішили рівнян перед канікулами

Фото - Ігор Кирильчук

Відгриміли останні концерти, віджартували останні жарти, подивували маленьких глядачів і навіть привітали медиків, а це означає, що сезон весна – літо 2019 у Міському Будинку Культури завершився і ми відправляємось на невеличкі канікули. Якими концертами ми потішили рівнян на десерт – розповідаємо в загальному огляді.

7 червня до Рівного в рамках великого концертного туру завітали яскраві, талановиті представниці прекрасної статі, а головне володарки прекрасного почуття гумору – актриси шоу “Жіночий квартал”. Популярна телепрограма, яка збирає біля екранів телевізорів тисячі жінок по усій країні, зібрала не менше охочих побачити та почути улюблені жарти наживо. Протягом двох годин артистки жартували на актуальні для жінок теми. Увесь концерт ряснів цікавими номерами, стендапами та вокальними виступами. Проводили це свято сміху відомі гумористи шоу “Вечірній квартал” Степан Казанін та Олександр Пікалов. 

Не могли ми не потішити і наших маленьких глядачів. Вони у нас найвибагливіші, адже діток здивувати не просто, проте “Щенячому патрулю” це видалось під силу. 9 червня на сцені Будинку культури відбулась вистава театру “Бухта пригод”, яка включала в себе інтерактивну мультимедійну програму. Головними героями стали ляльки-велетні, які розважали малят протягом години, залучали їх до ігор та конкурсів. По завершенню дійства усі бажаючі мали змогу сфотографуватися з артистами. 

Вже традиційно в червні Міський Будинок Культури не стоїть остронь нашої медицини. Яким чином? Вкотре зі сцени МБК ми вітали наших лікарів з професійним святом. На урочистостях виступив міський голова Рівного Володимир Хомко, секретар міської ради Сергій Паладійчук, очільник управління охорони здоров’я міста Віктор Іськів.

Медичним працівникам побажали здоров’я та, щоб їхня тяжка праця була гідно оцінена і винагороджена у нашій державі. Вітали також грамотами, квітами, піснями і танцями. Зокрема, яскраві номери подарували зразковий ансамбль танцю «Полісяночка», співочий дует Галини та Максима Давидюків. У концерті також взяли участь фіналісти та учасники зіркових талант-шоу країни.

Яскравою крапкою став розривний концерт культового гурту “Ляпис 98”, який привіз до Рівного програму “Всем девчонкам нравится”. Зрозуміло, що сподобалось не лише дівчатам. Шалений за енергетикою захід зібрав аншлаг шанувальників творчості колективу. Більше двох годин люди невтомно танцювали, співали відомі хіти та спостерігали цікавий перформанс від соліста гурту Сергія Міхалка. 

А вже цими вихідними головна сцена міста збере випускників декількох рівненських шкіл. Це означає, що очікується вечір краси, юності та ностальгії за шкільними роками. 

Рівненський МБК

Читайте також