Закривають заклади харчування і ринок: у громаді на Рівненщині посилюють карантинні обмеження

Ілюстративне фото

Вчора, 8 квітня, відбулось засідання Комісії з ТЕБ та НС Клесівської об’єднаної територіальної громади. Члени комісії прийняли рішення посилити карантинні обмеження на території громади, до якої входять смт Клесів, Клесів, Пугач, Карпилівка, Карасин, Рудня-Карпилівська та селище Страшеве.

Про це повідомили на сторінці Клесівської громади у Фейсбуці.

Комісія вирішила:

  • Посилити протиепідемічний режим на території населених пунктів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
  • Зупинити роботу закладів громадського харчування на території населених пунктів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області (з 9 по 15 квітня).
  • Зупинити роботу змішаного ринку смт.Клесів (з 9 до 15 квітня).
  •  Керівникам закладів торгівлі забезпечити та посилити контроль за перебуванням працівників закладів та відвідувачів в захисних масках.
  • Рекомендувати керівникам суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Клесівської селищної ради, посилити профілактичні та протиепідемічні заходи на ввірених підприємствах, в тому числі:

- негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань;

- провести з працівниками інформаційно-роз'яснювальну роботу стосовно дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараження коронавірусом як на робочому місці так і поза ним.

  • Рекомендувати правоохоронним органам притягувати до адміністративної відповідальності порушників правил карантину.
  •  Перевести на дистанційне навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області (з 10 квітня).

Читайте також: Спочатку заборонили, тепер дозволили: у Володимирці завтра працюватиме ринок

Читайте також