Залучили військову спецтехніку: на Рівненщині досі є непроїзні дороги

У Дубенському районі триває боротьба з наслідками снігової стихії. Для розчищення автодоріг від снігу залучили навіть військову спецтехніку. Про це інформує Дубенська РДА.

Станом на ранок 16 лютого на території Дубенщини ряд автошляхів державного та місцевого значення залишаються непроїзними. Так, проблемними є ділянки дороги між селами Мокре – Молодаво, Заруддя-Білоберіжжя  (Мирогощанська ТГ), Смордва – Хорупань (Бокіймівська ТГ), Рачин, Черешнівка (Тараканівська ТГ), Маївка – Молодаво Друге Привільне, Черешнівки (Привільненська ТГ). Через значні снігові замети «відрізаними» залишаються окремі населені пункти в Семидубській, Бокіймівській, Повчанській, Острожецькій, Млинівській, Козинській, Демидівській територіальних громадах.

Ускладненим на сьогодні є стан проїду на автошляхах С180408 Малі Сади-Великі Сади, Т-18-15 з Шибеної до Кліщихи, О180414 М-19 Бортниця-Привільне Привільненської ТГ, автошлях Т-18-22 Дубно-Сапанівчик та Т 18-21 Онишківці-Рівне Смизької та відрізок автошляху Луцьк – Демидівка (в районі сіл Золочівка – Набережне) Боремельської ТГ.

Розчищати дороги допомагають приватні підприємці, на найскладніших ділянка працює військова спецтехніка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорогах Рівненської області зняли обмеження руху транспорту

Читайте також