Заторів стане менше: у Рівному відкрили нову дорогу

У Рівному відкрили нову дорогу, вперше за останні 30 років. Це сталося сьогодні, 20 листопада. Віктор Шакирзян, лідер “Рівне Разом” відкрив дорогу, яка сполучає вулиці Чорновола та Студентську.

Цю дорогу з якісним асфальтним покриттям і розміткою, з дорожніми знаками і освітленням, з широкими тротуарами і велодоріжками, збудував Віктор Шакирзян, не взявши з міського бюджету жодної гривні.

“Ми зробили це якісно, в найкоротші терміни та без жодної копійки з міського бюджету! Ми не стали чекати поки попередня влада вирішить зробити хоч щось, аби розвантажити вулицю Чорновола. Рівняни не мають стояти у багатокілометрових автомобільних заторах”, - зазначає кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

Лідер “Рівне Разом” додає, що з командою поставили перед собою ціль - показати якими можуть бути дороги у Рівному і успішно виконали це завдання. І вважає, що такими мають бути усі дороги Рівного, як це зробити - він знає.

Якісну дорогу відсьогодні може оцінити кожен рівнянин. До слова, нова дорога розвантажить вулицю Чорновола в години пік. Будівельні роботи проводились в кілька етапів.

*передвиборча агітація. 

Читайте також