Затримали рівнянина, що пограбував АЗС у Рівному та Білій Криниці

Поліцейські затримали 24-річного рівнянина, який скоїв два напади на автозаправні станції у Рівному та Білій Криниці. 

Як повідомляє обласна поліція, напади сталися 21 листопада та 6 грудня. Невідомий скоїв два злочини в аналогічний спосіб: погрожуючи пістолетом і, розпиливши в обличчя працівникам автозаправки сльозогінний газ та забравши з каси кошти на суму майже 2500 та 8000 тисяч гривень відповідно. 

Аби відслідкували імовірний маршрут пересування зловмисника, поліцейські обстежили територію п’яти населених пунктів Рівненського району, та опитали чималу кількість громадян.  До розшуку залучили залучили ще й колег із чотирьох відділень Рівненського районного управління, а також поліцейських офіцерів громад. 

Зловмисника знайшли сьоодні в одному із будинків у селі Тайкури Корнинської тергромади. 

На місці вилучили зброю, порожні перцеві балончики, іншу слідову інформацію та речові докази, які мають суттєве значення у справі. 

У поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення), наразі тривають слідчі дії. 

До слова, раніше рівнянин у поле зору правоохоронців не потрапляв, наразі його перевіряють на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень. 

У скоєному молодик зізнається. Згідно із санкцією статті йому може загрожувати від семи до 12 років позбавлення волі. 

Читайте також