Завтра на Рівненщині - значне потепління

Фото - ілюстративне

Завтра, у вівторок, 3 березня, на всій території Рівненської області очікується суттєве потепління. Про це повідомляють рівненські синоптики.

Зокрема, завтра прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Впродовж дня місцями невеликий дощ. Вночі та вранці - туман. Вітер - південний 7-12 м/с, вдень місцями пориви до 15-20 м/с. Температура вночі від 0 до 5? тепла, вдень повітря прогріється аж до +15°.

У середу, 4 березня, погода буде майже такою ж, як у вівторок: буде також хмарно з проясненнями і невеликий дощ. Вітер - північний 7-12 м/с. Температура вночі складе 4-9?тепла, а вдень стовпчик термометра підніметься до максимальної позначки +13?.

У четвер, 5 березня, на Рівненщині знову буде хмарно з проясненнями, а також часом дощитиме, вночі очікують навіть мокрий сніг. Вітер - північний 7-12 м/с. Температура повітря трохи знизиться - вночі 1-6° тепла, вдень 4-9? тепла.

У п'ятницю, 6 березня, збережеться тепла, але сира погода - місцями йтиме невеликий дощ. Температура повітря становитиме вночі 0-5? тепла, вдень - до +10?.

Читайте також