Завтра у Рівному розпочнеться "Різдвяний бал"

Уже завтра у міському палаці культури розпочнеться «Різдвяний бал». А поки готують сцену. Ялинки, гірлянди, прикраси… Вони повсюди, починаючи від входу. У холі - фотозона у європейському стилі. - Цього року на "Різдвяний бал" приїде 1620 танцюристів з різних куточків України, це більше, ніж минулого року. Якраз зараз, поки готуємо сцену, вони летять у літаку. Серед тих, хто вийде на паркет міського палацу культури, будуть і призери Чемпіонату Європи з латиноамериканського шоу, - розповідає організатор заходу Роман Гриценюк: 

- "Різдвяний бал" відбудеться у Рівному вже шістнадцятий рік поспіль. Ми намагаємося зробити видовище мистецьке, а не просто спортивно-бальні танці, щоб «Різдвяний бал» у нас був справді душевним святом. Перший «Різдвяний бал» у Рівному відбувся 16 років тому. Було 400 учасників. Проводився бал у день католицького Різдва – 25 грудня".

«Різдвяний бал» у Рівному проводиться під патронатом та за сприяння міського голови Володимира Хомка, - каже директор міського палацу культури Анатолій Чугуєвець. – Відбувається бал у міському палаці культури уже втретє. Наш заклад ідеально підійшов для проведення одного з наймасштабніших Всеукраїнських заходів, адже не кожне приміщення так легко можна трансформувати у велику сцену. На нашому паркеті одночасно можуть танцювати 14 пар. Ми створили усі умови, аби прийняти та забезпечити необхідними зручностями 1620 учасників балу. Для цього задіяні усі наявні площі міського палацу культури".

Читайте також