Завтра в Рівному стартує Рік французької мови

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

17 жовтня 2018 року о 13:30 на базі СпШ № 15 відбудеться урочисте відкриття Року французької мови в Україні. Рік французької мови буде проведено впродовж 2018 – 2019 н.р. та завершиться у серпні 2019 року. Координатором проекту є Міністерство закордонних справ України спільно з Міністерством освіти і науки України, посольствами та дипломатичними представництвами країн франкофонії.

Рік французької мови стане платформою для передачі  сучасної культури, освітніх стандартів, європейських цінностей, посилення французької мови в Україні та  української мови у країнах франкофонії. Рік французької  мови передбачає  також численні цікаві, змістовні заходи у закладах загальної середньої освіти Рівного.

У святі відкриття Року французької мови візьмуть участь учні та вчителі закладів загальної середньої освіти Рівного з французькою  мовою навчання. На урочисте відкриття Року запрошені представники влади, ГО «Французький альянс», методисти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, викладачі та студенти РДГУ.

Читайте також