Завтрашній день покаже: Рівненщина близька до "червоної" зони

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Станом на 26 березня Рівненська область віднесена до "помаранчевого" рівня епіднебезпеки. Однак вже другу добу поспіль в області перевищений відсоток епідпорогу та рівень госпіталізацій, через які Рівненщина незабаром може потрапити до "червоної" зони. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

- Завтрашній день нам ще покаже. Ми розуміємо, що область може увійти до "червоної" зони. Будемо чекати чергове засідання Державної комісії ТЕБ і НС. Після того, як комісія підтвердить зонування, ми проведемо оперативне засідання обласної комісії і рекомендуватимемо місцевим комісіям встановлювати нові омбеження, - зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА.

Нагадаємо, Рівненщина лише цього тижня перейшла з "жовтої" у "помаранчеву" зону. Однак упродовж останніх днів в області різко зросла кількість інфікованих, у лікарнях розгорнули додаткові ліжкомісця. 

Перші локальні обмеження вже анонсували. З понеділка школярі з 5 по 11 класи у Рівному перейдуть на дистанційну форму навчання. Деякі навчальні заклади в області вже працюють в режимі онлайн.

Читайте також