Збільшилася кількість хворих, які потрапили до лікарні після весілля на Рівненщині

Днями Інтернет-портал "РівнеМедіа" повідомляв про те, що в інфекційне відділення Рокитнівської лікарні за два дні (4-6 вересня) звернулися 8 місцевих мешканців. Хворі скаржаться на болі в животі, високу температуру, блювоту.  Щойно Рівненський обласний лабораторний центр повідомив, що кількість хворих збільшилася до 15 осіб. З них - 6 дітей. На стаціонарному лікуванні перебувають 9 хворих. Обставини виникнення спалаху з'ясовуються.

Однак, UA: Рівне повідомляє, що 9 людей, які отруїлися на весіллі, готують виписувати із лікарні. Про це журналітам Суспільного повідомив завідувач інфекційним відділенням Рокитнівської центральної районної лікарні Леонід Паюк. За його словами, тепер основна затримка за фахівцями лабораторного центру, які мають назвати причину отруєння. Без цієї інформації лікарі не можуть оформити документи на виписку.

Нагадаємо, у вівторок, середу та четвер до Рокитнівської центральної районної лікарні із високою температурою тіла, скаргами на біль у животі та проносом потрапило четверо дітей та п’ятеро дорослих.

- Станом на сьогоднішній день, ще тільки один хворий температурить. А так всі решта почуваються нормально, - розповів завідувач інфекційним відділенням Рокитнівської ЦРЛ Леонід Паюк.

Завідувач епідвідділу обласного лабораторного центру Віктор Мороз розповів, що на проведення усіх необхідних експертиз їм необхідно ще щонайменше три дні. Тож причину отруєння зможуть назвати наступного тижня.

Читайте також