Збираємось до школи, спортивне взуття. Що купити для підлітка?

Фото - ілюстративне

Частіше за все для шкільного образу обирають класичні моделі кросівок у звичних чорних та білих кольорах. По-перше, такі поєднання краще комбінувати з будь-яким одягом, а по-друге, більше відповідає офіційному дрес-коду. Сьогодні ми з Вами та експертами HypeSneakerShop розглянемо декілька варіантів для використання підлітками у навчальних закладах.

Розпочати можна з класичних варіантів, таких як Nike Air Force 1, Nike Air Max 90, Nike Air Max 95. Стильний дизайн та багатогранне кольорове різноманіття точно стануть Вам у пригоді. Також слід звернути увагу на моделі Nike Court Royale 2 Low, Nike Court Vintage Premium, Nike Court Vision low. Такі екземпляри у вигляді кед чудово будуть доповнювати, як костюм зі штанами, так й сукню.

Для шкільного повсякденного образу у пригоді можуть стати Reebok Classic Leather. Кросівки представлені не тільки у білому кольорі, але й в чорному. Можна комбінувати як з літнім одягом, так й з осінньо-весняним. Головним плюсом данного виробу виступає шкіра, яка захищає стопу від негоди. Є й варіанти з нубуку та замші, які також виглядають досить стильно та молодіжно. Однак, лише Вам обирати, який формат підходить особисто Вам. Схожий дизайн має й модель New Balance 574. Кольорова гама також різноманітна та неповторна. Обрати однозначно є з чого.

Чудовим доповненням до будь-якого гардеробу стане модель adidas Jogger. Модель виготовлена з матеріалу ріпстоп - це тип тканини комбінованого плетіння, в структурі якого використана зміцнена армована нитка. М'які шкіряні накладки захищають стопу від травмування, а світловідбиваючі елементи підвищують комфорт під час прогулянки у нічний час. Проміжна підошва виконана за технологією Boost, яка забезпечує відмінну амортизацію та повертає енергію. Ви навіть не встигнете втомитись під час шкільних буднів.

Не можна не згадати вікову класику, а саме: adidas Continental 80, adidas Stan Smith та adidas Superstar. Це моделі, про які знають навіть необізнані новачки у світі спорту. Також шкіряні екземпляри, які мають свої родзинки. Тепер ви знаєте, що можна одягти до школи та виглядати при цьому стильно, молодіжно та відчувати себе комфортно.

Читайте також