Здолбунівським залізничникам подарували трикімнатні квартири

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Вісім родин залізничників отримали ключі від нових трикімнатних квартир у реконструйованих Укрзалізницею під житло приміщеннях у місті Здолбунів. Ключі від нових помешкань їх власникам урочисто вручив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик під час робочої поїздки в Рівненську область. Про це інформує офіційний сайт Укрзалізниці.

«Не залізо, не машини, не локомотиви та не вагони. Люди — це наша головна цінність. Познайомився сьогодні з родиною регулювальника швидкості руху вагонів Михайла Катели. На залізниці він працює три роки, свого часу був вимушений переїхати з Донецької області та шість років винаймати житло в Здолбунові. Сьогодні його багатодітна родина та ще 7 сімей залізничників отримали ключі від омріяних трикімнатих квартир у реконструйованому під житло будинку», —  розповів Іван Юрик.

За словами Івана Юрика, завдяки проведеним роботам облаштовано 8 трикімнатних квартир житловою площею 62,36 кв. м кожна, з усіма зручностями для проживання: будинок має індивідуальне опалення, кожна квартира обладнана протипожежними вхідними дверима, біля будинку добре розвинута інфраструктура. Також на огородженій прибудинковій території розташовано дитячий і паркувальний майданчики. За кілька кроків від новобудови є дитячі садки, школи, лікувальні заклади, магазини, зручна транспортна розв’язка.

Будівельно-монтажні роботи тут здійснювалися впродовж 2018-2020 років. І в результаті на місці колишнього майнового комплексу з’явився восьмиквартирний двоповерховий житловий будинок.

Читайте також