Зеленський звільнив начальника Управління СБУ на Харківщині

«Не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав лише про себе» - так президент України Володимир Зеленський сказав про начальника Управління СБУ на Харківщині Романа Дудіна. 

Під час сьогоднішньої поїздки до Харкова Зеленський звільнив посадовця. 

Про це сам Зеленський розповів у вечірньому зверненні

Напередодні у нього була нарада з керівництвом міста і області. 

«Подякував їм за те, що вони були і залишаються разом з харків'янами, разом з Україною і – що дуже важливо зараз – разом один з одним. У них співпраця на сто відсотків: армія, поліція, мер Харкова, обласна державна адміністрація – всі дійсно працюють на перемогу і роблять це дуже ефективно», – сказав президент.

Однак, голова держави розкритикував очільника управління Служби безпеки України в Харківській області Романа Дудіна й звільнив його за недбале виконання службових обов'язків.

«На жаль, цього не скажеш про місцеве керівництво по лінії Служби безпеки України. Я приїхав, розібрався, звільнив очільника Служби безпеки в області за те, що не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто. Які мотиви – правоохоронці з'ясують», – сказав президент.

Читайте також