"Згасло моє Сонце": мама загиблого військового з Дубровиці написала пост-подяку

Фото зі сторінки Любові Климчук.

Журналістка з міста Дубровиця Люба Климчук опублікувала пост від імені Олександри Олександрівни - Матері Героя Максима Абрамовича. 27-річний чоловік загинув у боях під Шумами на Донбасі.

Публікацію подаємо без змін:

СПАСИБІ ВСІМ, ХТО ЗАПАЛИВ СВІЧКУ ПАМ'ЯТІ

Минає дев'ять днів як не стало найріднішої для мене Людини — мого сина Максима Абрамовича. Не вірю і не можу змиритися, згасло моє Сонце.

Мій найдорожчий і найрідніший СИНУ! Мій Ангеле, моє Золотце, моя Квіточко, моя Надіє, Опоро і Сенс мого життя! Ворожа куля нелюда зупинила Твоє серцебиття. Жорстоко, холоднокровно, цинічно і підступно. Тепер тобі назавжди залишиться 27.

Максимку, Ти ріс такою хорошою і життєрадісною дитиною. Все хотів знати, вміти, любив друзів і життя.Ти гілочка нашого родинного дерева; гілочка, яка вже ніколи не зацвіте.

Мені Тебе подарувало небо, Сину.

Те ж небо з висоти на мене впало

В той день, коли Тебе не стало.

Якби ж було можна Тебе воскресити

Гіркими сльозами, що капають в квіти.

Не хочеться вірити, Сину рідненький,

Що Ти вже не зможеш життю порадіти.

Хто я без Тебе, мій Сину?

Мій Рідний, Ти любив Україну і хотів бачити її мирною. Захищати рідну землю — це був Твій вибір, справа Твоєї честі. Господь покликав, Тебе, мого Воїна до себе. Синочку, хай у райськім саду Тобі буде затишно. А я любитиму Тебе вічно.

Щиро дякую всім людям, які підтримали мене морально і матеріально у моєму великому горі: колективу міської ради (а особливо Богдан Микульський та Оксана Краглевич військовому комісару Александр Ярмошевич та всім військовим, хто проводжав Максима в останню дорогу, представникам влади з області та району, побратимам, нашим Атовцям, , окрема подяка отцю Сергію (Сергій Деркач) і священникам, які відспівали заупокійну літургію), хористам храму, незамінній Тетяні Лінник, всім педагогам та учням. однокласникам і друзям сина, моїм колишнім колегам з лікарні, родичам, моїм друзям, знайомим, сусідам, всім-всім, хто вклонився пам"яті мого Максима, хто молився за упокій його душі. Простіть, що всіх поіменно не називаю.

Спаисбі ВСІМ , хто молився у Дубровиці і на відстані. хто співчував і розумів мій біль.

Хай Господь береже Вас, дорогі люди та Ваших рідних.

3 квітня у Свято-Миколаївському храмі буде служитися панахида - 9 днів від того дня, як обірвалося життя моєї дитини. Прошу всіх охочих прийти та помолитися разом з нами за упокій душі Максима.

У вічній зажурі Мама - Олександра Олександрівна.

Читайте також: Стріляли у спину: відомі обставини смерті сержанта з Рівненщини (ВІДЕО)

Читайте також