Жінка із Рівненщини представить Україну на міжнародному конкурсі краси

Фото - УНІАН

29 жовтня в Києві завершився фінал конкурсу "Miss Ukraine plus size". Участь у ньому взяла й мешканка Рівненської області, 34-річна костопільчанка Ірина Антонюк, яка виборола титул "Mrs Ukraine plus size" та друге місце у конкурсі загалом. Це - єдиний у своєму роді в Україні конкурс-проект, що допомагає сформувати новий еталон української жінки. Його особливість у подоланні стереотипів, які нав`язують те, що красива жінка має фігуру 90-60-90. Сьогодні в Рівне завітали організаторка конкурсу Вікторія Щелко та Ірина Антонюк, які розповіли про конкурс та підготовку до нього. Ірина - графічний дизайнер, яка працює фріленсером і сама виховує 9-річну доньку Єву.

"Донька не дуже задоволена тим, що я отримала перемогу і їду представляти Україну на міжнародній арені, адже мене немає вдома, вона сумує і я маю дуже мало часу, аби поспілкуватися із нею і провести час. Позавчора я приїхала з Києва і забрала її, а сьогоні вранці я знову побігла по справах. Зараз вона у бабусі", - зазначила Ірина Антонюк. 

Жінка також поділилася емоціями та враженнями про конкурс, зазначає, що це перший конкурс краси в її житті:

"Готуючись до конкурсу я схудла на 3 кілограми. Коли я їхала на конкурс, я думала, що буду дуже нервувати на сцені і перед журі, але мені вже тоді було всерівно не в плані перемоги, а емоційно. Я настільки була виснажена, що вже ні руки не трусилися, ні ноги не запліталися. Для мене участь у конкурсі - це своєрідний вихід із зони комфорту. Безперечно, я хвилювалась, сумнівалась, чи мені це вдасться. Натомість, я добилась свого результату. Хочу сказати, що це неймовірний захід, спрямований на формування іміджу української жінки - активної, освіченої, красивої, що вірить у свої сили. Бійок не було, були хіба що репліки, - розповіла Ірина.  

"Я, як психолог знала, що спрацює до кожної дівчини. Тут треба було її "push-нути", цей push (поштовх, - авт.), він допоміг їй досягти того успіху, який вона зараз має: максимально зажати людину і показати їй, що просто немає виходу і розслабитися. треба було довести Іру до певної  концентрації цього внутрішнього і стану і вона в певний момент "Ну все, що буде, те й буде". Мені потрібно було, щоб вона це увімкнула. Потрібно було розбудити внутрішню харизму жінки, яка є", - розповіла  організаторка конкурсу Вікторія Щелко.

Конкурс "Miss Ukraine plus size" проводили вже вдруге, але минулоріч він не мав такого розголосу. Окрім Ірини спробували пройти у фінал ще дві рівнянки. 

"Ми запрошували дівчат з кожного регіону. У фіналі брали участь 22 дівчини, вибір був доволі простим - параметри були в тому, що стандратів немає. Все починалося з того, що найголовніше, аби були старші 18 та параметри були більше 90-60-90. З Рівного у нас було декілька заявок, але ми попрацювали з дівчатами, поговорили, поспілкувалися і після відбору обрали Ірину, яка працювала не лише тиждень перед фіналом, а протягом року. Іра прийшла до мене дівчиною, яка сумнівалася у собі, незнала, що вона гарна, не розуміла цього, але Іра дуже змінилася", - розповіла  організаторка конкурсу Вікторія Щелко.

Вже 7 листопада Ірина їде у Філіппіни на світовий конкурс «Ms. Top оf the World Plus Size – 2018», кошти на авіапереліт їй надали два костопільські підприємці. 

Читайте також