Жінка, від якої на Буковині заразились кілька сіл коронавірусом, просить не вдаватись до самосуду (ВІДЕО)

Фото - Obozrevatel

На Буковині заробітчанка з Італії, яка першою захворіла на коронавірус у регіоні, просить у сусідів пробачення за те, що заразила односельчан та мешканців найближчих сіл. Про це повідомляє Obozrevatel.

Її звернення було опубліковане в Facebook. Єлизавета нещодавно повернулася із заробітків з Італії. Ймовірно, там вона і підхопила небезпечний вірус. Приїхавши додому, місцева жителька брала найактивнішу участь у громадському житті свого села Колінківці.

Вона ходила на мітинги під обладміністрацію 9 березня, де жителі трьох сіл боролися за створення ОТГ, спілкувалася з головою Колінківців. У результаті вона заразила не тільки своїх дітей і онуків: сам глава села зліг із високою температурою, а зараз 14 односельчан перебувають у лікарні з коронавірусом. Станом на 30 березня, в Чернівецькій області виявлено 59 випадків коронавірусу.

А разом із Колінківцями на карантин посадили ще три села: Топорівці, Бочківці і Грозненці. У цих районах виставили блок-пости, всі дороги і лісові стежки перекрили шлагбаумами.

Фото - Obozrevatel

Пані Єлизавета свою вину визнає і записала відео, де розповіла, що сама вже одужала і перебуває вдома. У відео жінка зареклася їздити на заробітки до Італії.

Також вона сказала, що чула, що люди хочуть спалити її будинок. А також, що хочуть розправитися з її дітьми і внуками.

"Не вбивайте їх, хочете вбивайте мене, ріжте, рубайте", – зі сльозами просить жінка.

Вона каже, що сім'я нікуди не виходить і сидить на сумках, із документами. І скаржиться, що вдома немає овочів і хліба, доїдають макарони, тому що бояться вийти на вулицю, побоюючись гніву сусідів.

"Я вас прошу, хочете розправитися – викличте мене в село, убийте, що хочете, те і зробіть, тільки залиште моїх дітей. Повірте, що жодна мама і бабуся не могла принести своїм дітям і онукам такої страшної біди. І вам не хотіла, вибачте мене", – просить Єлизавета

Зараз у Колінківцях 14 випадків коронавірусу, серед захворілих діти і внуки Лізи.

Зараз у селі багато дітей хворіють, переважно в легкій формі. Однак обіцяних тестів на коронавірус тут так і не дочекалися. А багато медиків теж пішли на самоізоляцію.

Користувачі мережі засудили агресію на адресу заробітчанки. Багато хто виступив за те, щоб її покарали відповідно до закону.

 

Читайте також