Жінками яких знаків Зодіаку чоловіки не зможуть керувати?

Цукерково-букетний період рано чи пізно проходить, і партнери залишаються наодинці зі своїми реальними звичками. Когось це може дуже сильно розчарувати.

Щоб роман не закінчився передчасно, психологи радять не будувати з себе кого б то не було, а відразу розкривати всі «козирі». Астрологи вторять експертам і настійно рекомендують також хоч іноді заглядати в натальні карти своїх партнерів — зодіакальні характеристики відкриють очі на багато речей.

Сьогодні розповімо про п'ять знаків, під якими народжуються найбільш владні і волелюбні дами.

Жінка-Овен — вперта персона. Вона завжди домагається поставлених цілей і рідко цікавиться думкою з боку. Звичайно, з поваги до партнера, вона може вислухати невелику лекцію, але очікувати, що вона відмовиться від планів, абсолютно марно. Скільки б не критикували жінку-Овна, вона завжди буде рухатися вперед з гордо піднятою головою. Хочете йти рука об руку? Вчіться смирення.

Жінка-Телець по своїй натурі — ніжна, добра і турботлива людина. Заради дорогих людей вона може зробити вкрай безрозсудні вчинки. Але маніпулювати нею не вийде. Ця дама звикла тримати все і всіх під контролем. Якщо щось йде не так — трапиться ураган. Ідеальний партнер для неї — скромний і галантний чоловік.

Жінка-Близнюки — важка персона. При всій уявній простоті і смиренності, вона, мабуть, найчутливіша і емоційна представниця зодіакального кола. У відносинах ця дама завжди буде лідером. Сперечатися з нею марно. Як то кажуть "собі дорожче".

Жінка-Стрілець найбільше на світі цінує свободу. Вона обов'язково оцінить турботу з боку партнера, буде максимально доброзичлива і навіть здасться найкращою дружиною на світі. Але повірте: як тільки їй почнуть вказувати, що робити, бурхливий роман припинить своє існування. На жаль, такий характер.

Жінка-Козеріг — істинний консерватор. Вона дивно стримана і зосереджена на головних цілях в житті. Ця особа ідеально підходить для сімейного життя — затишок і стабільність забезпечені. Але її особисті кордону домочадці зобов'язані дотримуватися. В іншому разі Козеріг потерпить — потерпить і почне пакувати валізи.

 Інформує Ukr.Media.

Читайте також