Жінки яких знаків Зодіаку найкраще доглядають за домом: ТОП-3

Фото - відкриті джерела

Хазяйновитість — одна з найважливіших жіночих якостей, на які звертають увагу чоловіки, навіть якщо вголос вони це заперечують, інформує ТСН.

Як визначити ступінь господарності тієї чи тієї дівчини не емпіричним, а теоретичним шляхом — тоді не доведеться зіткнутися з неприємною несподіванкою в спільному житті. Астрологиня Людмила Булгакова назвала головних господинь зодіаку.

Рак (22.06 – 22.07)

Жінки-Раки можуть позмагатися за звання найкращих господинь з будь-яким іншим знаком: вони чисто прибирають квартиру, не тільки перуть, а й крохмалять білизну і дуже смачно готують. А ще їм немає рівних в умінні створювати затишок: де б вони не опинилися — в орендованій квартирі або готелі, — навколо них тут же з'являються серветки, диванні подушки та вази з квітами, що створює неповторну — домашню — атмосферу в найбільш знеособлених умовах.

Діва (22.08 – 23.09)

Жінки-Діви — фанатки ладу: вони готові годинами наводити його в будинку і в шафах, та так, що все навколо них має бездоганний вигляд і розкладено стосами і розставлено за ранжиром. З упорядкуванням навколишнього простору може зрівнятися тільки одне заняття — кулінарія: до того ж роблять вони це так майстерно, що за бажання могли б написати куховарську книжку, яка користувалася б великим успіхом — тираж скупили б в один момент.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Жінки-Козороги дуже люблять, коли навколо них все розкладено за порядком і блищить від чистоти, але ось невдача: самі вони не люблять займатися господарством — точніше, роблять це з-під палки. Саме тому вони максимально оптимізують і автоматизують процес прибирання і готування, і він займає у них мінімум часу і сил, а результат виявляється максимально ефективним. Ну а потім вони можуть повернутися до свого улюбленого заняття — виконання професійних обов'язків

Читайте також