Жіноча БК “Рівне” прийматиме прямого конкурента за місце у плей-оф

У ці вихідні рівнянки прийматимуть в себе на майданчику БК “Франківськ-Прикарпаття”. За прогнозами, саме ця команда буде одним з головних конкурентів в боротьбі за потрапляння в плей-оф чемпіонату Суперліги.

БК “Франківськ-Прикарпаття” в цьому сезоні відіграли чотири гри. В дебютних іграх їм вдалося двічі на виїзді обіграти стиличне “Динамо-НПУ” 76:69 та 64:59. В домашніх матчах з ще однією київською командою БК “Будівельник” франківчанки зазнали поразок 75:101 та 66:86.

У той час як рівненська команда у стартових іграх сезону на своєму майданчику двічі поступилася “Динамо-НПУ” 71:54 та 74:60. Так само, як і франківчанки, БК “Рівне” зіграло з “Будівельником”, але у Києві. І, якщо у першій грі столичні баскетболістки зуміли відірватися в рахунку в другій чверті і більш-менш “спокійно” перемогти 71:56, то в другій грі, лише в заключній десятихвилинці “будівельниці” вийшли вперед в рахунку та завершили гру на свою користь 78:67.

В крайніх матчах, БК “Рівне” приймав головного фаворита, діючого чемпіона, володаря Кубку України та учасника Єврокубків БК “Прометей”. В підсумку, логічні поразки та отриманий досвід в іграх з іменитим суперником 50:91 та 65:98.

Перша гра між командами відбудеться у субту, Спорткомплекс Дюсш №4, початок - о 17.00, друга гра - у неділю, 24 жовтня, о 13.30, Спорткомплекс Дюсш  №4. 

Читайте також