Жителі Черкащини обкрадали оселі мешканців Дубна

На початку грудня поліцейські міста Дубно задокументували ряд крадіжок із будинків місцевих жителів. Так, четвертого грудня надійшло повідомлення 30-річної дубенчанки, що невідома особа проникла до оселі та здійснила крадіжку грошових коштів у сумі 2000 грн, 820 доларів та ювелірних виробів.

Шостого грудня із помешкання жителя Дубно викрали 900 євро, 400 доларів та ноутбук. А вже за два дні із будинку ще однієї місцевої жительки «зникли» електроінструменти, побутова техніка та алкоголь. Крім того, зібрана слідова інформація на місці події в усіх трьох випадках вказувала про схожий спосіб проникнення у помешкання — віджим металопластикових вікон.

Професійно проведені розшукові заходи працівників карного розшуку дали свій результат — поліцейські вийшли на слід зловмисників. Спільно із колегами із Тернопільщини викрили та затримали їх у маршрутному таксі дорогою з Тернополя до Рівного. Зокрема, при собі 29-річний житель міста Тальне Черкаської області мав ноутбук, який викрав днями у Дубно. Дев’ятого грудня йому повідомили про підозру за трьома фактами крадіжок, поєднаних із проникненням у житло, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Дубенський районний суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. 

Відносно 32-річного жителя Черкащини слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють також зловмисників на причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території інших областей. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також