Жителів Рівненщини просять допомогти зібрати кошти для лікування хлопчика

У червні 2019 року у Богдана Ткачука виявлено рідкісний діагноз - Міастенія гравіс, що означає поступова відмова роботи всіх м’язів. Почалося з повіки ока. Зупинити хворобу можна операцією по видаленню вилочкової залози. Операція в Ізраїлі призначена на 4 листопада 2019 року. Мама Богдана вагітна, а тато поїхав на заробітки.

«До збору коштів долучилися всі - родичі, сусіди, знайомі, Квасилівська школа (Рівненський район), Базальтівська церква та інші церкви Костопільського району, в тому числі Покровський собор, що в Рівному, студія гончарства “Терракота” (м.Рівне), "Домашня випічка на замовлення" (Рівне).

Оскільки тато родом із Житомирської області, із Ружинського району, допомога надходить від жителів цього району, а також від учнів та педагогів Зарудинецької школи (Житомирщина), які проводили благодійну ярмарку для збору коштів. Ми усім безмежно вдячні. Подяку висловлюємо також журналістці газети «Ружинська земля» Аліні Костенко, яка зробила дуже багато для нас, а також іншим працівникам газети. Щиро вдячні усім, хто долучився до збору коштів. Більша половина суми зібрана, однак на сьогодні потрібно зібрати ще 10 тис. доларів. Залишається дуже мало часу, тому просимо всіх про допомогу», - зазначила мама хлопчика Світлана.

Більша половина коштів зібрана. Потрібно ще 10 тисяч доларів. Запрошення клініки та білети на літак на руках і навіть не хочеться припускати думку, що їх потрібно буде повернути, якщо не дозбирають ці кошти.

Телефон мами - 0680299528.

Номер картки Приватбанку 5168742713819856 - Ткачук Світлана.

Читайте також