Жителів Рівненщини запрошують на службу в бригади тероборони

Рівненський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує жителів області до 55 років підписати контракт на військову службу у бригаді територіальної оборони. 

До підрозділів тероборони на офіцерські, старшинські, сержантські та солдатські посади також запрошуються військовозобов’язані та резервісти, що не мають досвіду служби та участі у бойових діях.

Для кандидатів, які вступають на службу до частин територіальної оборони, діють ті ж пільги, що і для кандидатів на військову службу за контрактом до інших частин Збройних Сил України. 

За військовослужбовцями, прийнятими на військову службу за контрактом, зберігається робоче місце та середньомісячний оклад за основним місцем роботи. 

Для підписання контракту на проходження військової служби в бригаді територіальної оборони Рівного та для отримання необхідної інформації потрібно звернутися до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

За детальною інформацією звертайтесь до Рівненського ОТЦК та СП за адресою: вул.Грабник,4. Телефони:+380 98 96 04 610, +38 0362 62 08 57, +380 362 62 08 73

Читайте також