Жителька Львівщини пережила важку недугу сина, заснувала фонд та збирає кошти онкохворим дітям

33-річна Оксана Проць — сирота. Усе своє дитинство вона провела у дитячому будинку на Львівщині, де познайомилась із своїм майбутнім чоловіком Ігорем. Зараз пара виховує двох дітей — 13-річну доньку Софію та 9-річного сина Матвія.

Повідомляє ШоТам? з покликанням на Суспільне.

П’ять років тому молодшому Матвію діагностували рак нирки. Близько року хлопчик пробув у лікарні, де пережив чотири курси хіміотерапії та операцію з видалення нирки. Після лікування Матвій отримав ускладнення на ніжки, через це не міг ходити. Але віра у краще та наполегливість допомогла родині поставити Матвія на ноги. Зараз хлопець почувається добре та може не лише самостійно ходити, а й їздити на велосипеді.

Після завершення лікування сина Оксана Проць, за підтримки колишньої однокласниці, створила фонд «Людина починається з добра», завдання якого – допомога важкохворим дітям, особливо тих, хто стикнувся з онкологією.

Напередодні Великодня благодійний фонд запустив збір коштів на святкові кошики для онкохворих діток.

Ті, хто хочуть підтримати благодійників, можуть зробити це за реквізитами:

  1. ПриватБанк: 4246001001024656

Або самостійно зібрати для діток смаколики та іграшки і відправити їх за адресою: м.Дрогобич, Нова пошта 2 (отримувач: Проць Оксана, 0968393295).

Триватиме збір до 10 квітня.

Читайте також