Жителька Рівненщини на Волині народила трійню

Напередодні новорічних свят у Волинському обласному перинатальному центрі народилась чергова трійня. Цього разу двоє хлопчиків та дівчинка своєю появою на світ зробили подарунок для мами й тата з Рівненщини Ірини та Олександра Бойків.

Як розповіла генеральна директорка медичного закладу Ірина Горавська, з дня відкриття перинатального центру народилася вже п’ята трійня, пишуть Волинські новини

«Трійні не народжуються самостійно. Як правило, це плановий кесарів розтин до терміну завершення пологів. Трійнята дозрівають раніше, є певний протокол по їхньому розродженню. Але ці дітки обрали і день, і час самостійно – в мами розпочалися пологи і потрібно було оперувати. Дітки народилися здорові, з гарною вагою. Найменша дитинка – 2 кілограми 100 грамів, найбільша – 2 кілограми 550 грамів, – зазначила Ірина Горавська. – Дітки перебувають в палаті сумісно з батьками. Жодного дня вони не були в реанімації. Одразу після пологів вони поїхали до тата».

Не приховували своєї радості від народження трійні щасливі батьки, які вже мають трирічну доньку. 

 «Спочатку сказали, що у нас буде двійня, а потім лікар знайшов третього малюка і повідомив, що буде трійня. Так трапилося, оскільки було дві яйцеклітини, і одна з них розділилася на дві. Звичайно, в перші хвилини я була трішки в шоці. Зателефонувала до чоловіка, сказала, що в нас буде трійня. Він запитав: це всі наші? (сміється, – ред.). Нам вистачило лише день-два, щоб звикнути до цієї новини. І ми вже щасливі чекали наших діток. Нам сказали, що попередня дата пологів – 27 січня, коли моєму чоловікові виповнюється 35 років. Це був би йому подарунок на всі дні народження наперед (сміється, – ред.). Але дітки сам собі обрали дату. Ми дуже щасливі», - розповіла Ірина. 

Попри те, що замість одного імені потрібно обирати три, для сім’ї Бойків це не було складним завданням. Першого синочка назвали Даниїлом, другого звуть Давид, а донечку звати Анна.

4 січня багатодітну родину проводжали додому. Олександр Бойко прийшов зустріти свою дружину з великим букетом квітів та кульками, разом із татом прийшла і їхня трирічна донечка. 

 

Читайте також