Життя без ризиків: «МетЛайф» вчить накопичувати та заощаджувати

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Компанія «МетЛайф» – провідний міжнародний холдинг у сфері страхування і пенсійного забезпечення, який успішно функціонує вже понад 150 років у світі та близько 20 – в Україні.

У секторі life-страхування «МетЛайф» минулого року стала компанією №1 за всіма ключовими показниками ринкової діяльності.

«МетЛайф» пропонує універсальні послуги, що включать широкий вибір страхових продуктів для фізичних осіб та комплексні страхові програми для бізнесу:

  • страхування життя;
  • страхування від нещасних випадків;
  • страхування у разі можливої втрати працездатності;
  • страхування на випадок серйозних проблем зі здоров'ям (інсульт, інфаркт, онкологічні захворювання);
  • страхування жінок на випадок онкологічного діагнозу;
  • страхування для дітей від критичних захворювань, тощо.

Компанія вирізняється вигідними умовами для своїх клієнтів, які спрямовані на довгострокову перспективу.

До прикладу в Україні спостерігається зростання попиту на інвестиційне страхування життя. Люди якомога частіше замислюються про фінансове планування і можливості не залежати від перипетій долі.

Що таке інвестиційне страхування, і чим воно відрізняється від стандартного банківського депозиту

Мінімальний термін, на який укладається договір інвестиційного (накопичувального) страхування, становить п'ять років. Чим довше діє страховка, тим вище підсумкова сума накопичень. У різних програмах можуть бути різні умови. Однак загальний зміст таких продуктів - це створення заощаджень з одночасним страховим захистом. Якщо застрахований піде з життя в результаті хвороби до закінчення контракту, то страхові виплати будуть зроблені його близьким родичам. Якщо ж причина загибелі - нещасний випадок, то страхові виплати будуть проведені в подвійному розмірі.

Справа в тому, що грошові кошти не просто акумулюються на рахунку клієнта. Вони направляються в різні високонадійні цінні папери, а весь отриманий прибуток від таких інвестицій в кінці терміну дії страхового договору на рахунок клієнта, так само, як і внесені ним фінансові кошти.

Головна перевага накопичувального страхування - це надання структурного продукту зі 100% гарантією повернення капіталу. Така послуга вже привернула увагу заможних людей, які хотіли б не тільки захистити свої гроші, а й збільшити їх.

Накопичувальне страхування життя має низку переваг:

- забезпечення страхового захисту;

- накопичення цільових заощаджень (наприклад, другої пенсії);

- гарантія повернення вкладу плюс інвестиційний відсоток;

- податкові пільги;

- дисциплінує завдяки неможливості зняти гроші раніше терміну (захист капіталу від самого клієнта);

- індивідуальний підхід для отримання заданого прибутку;

- неможливість судових стягнень за договорами накопичувального страхування.

Коли ви розглядаєте програми інвестиційного страхування, вибирайте максимально комфортні умови для себе. Найкраще звернутися за допомогою до консультанта, щоб він допоміг розрахувати оптимальний розмір страхових внесків і їх частоту. Для цього потрібно враховувати, яку суму накопичень ви плануєте зробити, ваш дохід в сьогоденні і майбутньому, а також тривалість дії поліса.

У свою чергу, банківський депозит не забезпечує необхідний страховий захист. Крім цього, відсоток може бути трохи вищим, але тривалість дії депозиту не може бути більше 2-3 років, а можливість зняти гроші з вкладу на першу вимогу знижує ймовірність їх збереження в довгостроковій перспективі.

Переваги для пенсіонерів

Відомо, що українська державна пенсія далеко не завжди забезпечує гідний рівень життя. На жаль, сьогодні більшість пенсіонерів вимушені працювати в поважному віці, щоб мати змогу відкладати гроші та жити на гідному рівні. У перспективі в країні мають впровадити другий рівень пенсійної системи – обов’язкові накопичення. Це дійсно може змінити ситуацію на краще, але не для всіх. Експерти стверджують, що для громадян віком понад 35 років ця система буде не ефективною.

Сучасні тенденції спонукають накопичувати на пенсію самостійно, але за умови грамотного підходу. Відкладати «під матрац» не ефективно і не надійно, як дехто вважає. Один зі способів забезпечити себе додатковими пенсійними виплатами – накопичувальне страхування життя. Компанія МетЛайф пропонує рішення для створення цільових накопичень до виходу на пенсію в поєднанні зі страховим захистом на випадок непередбачених обставин.

В Європі програма накопичувального страхування користується популярністю вже давно, тоді як в Україні лише набирає обертів. Для пересічного українця недержавне пенсійне страхування видається чимось складним і далеким, однак важливо зважено підійти до вибору надійного страховика. Зокрема, міжнародна  компанія «МетЛайф» працює у понад 40 країнах світу та є лідером українського ринку.

Замість того, щоб жити у тривозі, варто просто підготуватися до пенсії: економити та регулярно відкладати у «пенсійний запас» 5-10% своїх надходжень і подбати про накопичувальне страхування власного життя і здоров’я. Це і є той простий рецепт, який привчить покладатися на власні сили та допоможе почуватися впевнено не лише сьогодні, а й у майбутньому.

Фінансовий консультант Мотчук Вячеслав, телефон: 0679000268.

*На правах реклами.

Читайте також