Зима на Рівненщині: за ніч в області трапилася лише одна ДТП (ВІДЕО)

кадр з відео

Одна дорожно-транспортна пригода сталася за минулу ніч на Рівненщині, пише UA: Рівне.  Про це повідомила речниця патрульної поліції Оксана Юрченко. За її словами, погодні умови та стан дорожнього покриття після вечірнього снігопаду – не стали супутніми факторами для виникнення ДТП.

– Одна лише ДТП сталася в нас за ніч, можемо говорити. Сталася вона на парковці на вулиці Гагаріна. ДТП з механічними пошкодженнями. Оформили на винуватця 124-ту. Нічого тут такого катастрофічного, чи пов'язаного з якоюсь там негодою – немає. Більше жодних випадків не зафіксовано, – прокоментувала речниця патрульної поліції Рівненської області Оксана Юрченко.

За інформацією помічника директора облавтодору Дмитра Леонтіюка – жодних ДТП, причиною яких став стан дорожнього полотна чи погодні умови, на Рівненщині минулої ночі не зафіксовано. Єдиною надзвичайною подією стало сорокахвилинне утруднення руху між селами Грабів та Бронники Рівненського району.

Нагадаємо, там вчора ввечері дорогу заблокувала вантажівка, що рухалася на підйом на літній гумі. А також інші автомобілі, які об'їжджали її зустрічною смугою. Повністю розблокувати рух на ділянці дороги Грабів – Бронники вдалося о пів на дев'яту вечора.

– Надзвичайних подій чи пригод через стан дорожнього покриття в межах компетенції ДП "Облавтодор" за ніч не було. Зараз в нас по області працює 56 одиниць спецтехніки та 74 дорожні робітники. Ще 9 механізмів – в режимі чергування, – розповів помічник директора Рівненського облавтодору Дмитро Леонтіюк.

Сьогодні на трасі Рівне – Луцьк рух автотранспорту повністю розблокований в обидва боки. Розчищені основні дороги та тротуари і у Рівному.

Читайте також