Злочинець-рецидивіст, що погрожував ножем власній тітці, сяде за грати на 6 років

фото ілюстративне

Рецидивіста ізолювали від суспільства  на 6 років за розбій

У страсний тиждень перед Великоднем 70-річна жителька Дубенського району стала жертвою розбійного нападу, який вчинив її рідний племінник. Звільнившись взимку 2016 року з місць позбавлення волі, 48-річний уродженець Волинської області почав жити у рідної тітки, яка, крім того, була для нього і хрещеною матір’ю. Протягом 2 років пенсіонерка не мала жодних претензій до племінника, останній допомагав по господарству.

У квітні цього року жінка дала 200 гривень зловмиснику, щоб він поїхав до міста Луцька на кладовище до матері, але гроші чоловік витратив на спиртні напої. Прийшовши додому напідпитку, він приставив до горла тітки ніж з вимогою віддати решту грошей, заощаджені з пенсії. Отримавши відмову, чоловік зачинив бабусю у приміщенні, а сам забрав з будинку та заволодів 3 тис грн, а також мобільним телефоном.

За підтримання публічного обвинувачення Дубенською місцевою прокуратурою суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.187 КК України (розбій), та засудив до 6 років позбавлення волі.

Повідомляє виконувач обов'язків керівника Дубенської місцевої прокуратури Олег  Стецюк

Читайте також