Знаки Зодіаку, які люблять витрачати гроші

Фото - відкриті джерела

Є знаки, які економлять абсолютно на всьому, а є ті, хто готовий розтринькати все, що має інформує ТСН.

Саме про них ми сьогодні і хочемо поговорити. Навіть отримавши багатомільйонний спадок від американського дядечка, вони вже через кілька років залишаться, що називається, на бобах. Про те, які знаки зодіаку більше за інших схильні до марнотратства, розповідає астрологиня Людмила Булгакова. 

Овен (21.03 — 20.04)

Овнів губить притаманна їм пристрасність — побачивши у вітрині магазину сукню, без якої, як їм здається, вони не зможуть прожити ні дня, вони, не замислюючись, витратять на неї всі свої гроші. Стосується це і інших життєвих моментів — відпочинку, рухомого і нерухомого майна, подарунків близькій людині — під впливом хвилини вони спустять всі засоби, які вмають на цей момент, тільки б стати їхнім щасливим володарем. Однак неодмінно потрібно сказати про особливості представників знака — вони остигають так само швидко, як і спалахують, вже завтра вони можуть пошкодувати про витрачені гроші, але повернути їх назад можливим вже не представляється.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята не можуть пройти повз магазин, в якому продаються речі — продовольчі вони своєю увагою оминуть, оскільки не роблять з їжі культу — тарілки гречаної каші і склянки кефіру для них буде цілком достатньо, тим більше що таке меню ще й більш здорове. На шопінг за кордон вони до пандемії їхали з великою порожньою валізою, а назад поверталися з нею ж, але переповненою настільки, що, здавалося, блискавки ось-ось розійдуться. Втім, вони і зараз знаходять досить магазинів, в яких можна спустити всі гроші, що є в гаманці і на картці. До того ж відчай не наздожене їх і в цьому разі — вони будуть радісно перебирати покупки, уявляючи, як вразять уяву оточення своїм новим образом.

Лев (23.07 — 21.08)

Леви готові розтринькати все, якщо витрати стосуються їх, дорогих — їхньої зовнішності, відпочинку, способу життя, харчування. Представникам знака нічого не варто витрусити всі гроші з гаманця заради стильної стрижки яка, цілком можливо, і не варта таких грошей. І неважливо, що вже завтра витягнуті пасма підскочать і скоцюбляться, а укладання втратить свою форму — головне, цей — нехай і один вечір — вони почувалися справжніми королевами, якими вони, за власним глибоким переконанням, і є. Саме Леви можуть кидати великі купюри ресторанним музикантам і купувати мільйон яскраво-червоних троянд — менша кількість їх просто не влаштує. Представники знака обожнюють розкіш, а вона, як відомо, вимагає грошей.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водолії стають розтринькувачами раптово — несподівано для самих себе. Вони навіть собі не можуть пояснити, чому їм захотілося придбати цю — вельми, треба сказати, дорогу — річ особливо, якщо вона їм зовсім не потрібна. Представники знака можуть розповісти безліч цікавих історій про те, як вони витратили масу грошей абсолютно безтурботно і бездарно, що, втім, зовсім не заважає їм бути практичними і купувати потрібні їм речі за підхожою — не завищеною — ціною. Як правило, в такому разі йдеться про меблі і велику побутову техніку, але й речі знаменитих брендів, придбані на розпродажі, в їхньому гардеробі теж можна знайти.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці — ці епікурейці зодіаку — охоче витрачають гроші на все, що робить їхнє життя приємним. Якщо йдеться про одяг, то він повинен бути тільки високої якості; якщо про машину, то преміум-класу; якщо про їжу, то вона повинна бути правильною і одночасно смачною; якщо про інтер'єр, то тут передусім важливий комфорт. Якщо у представників знака не вистачить коштів, щоб купити обрану річ зараз, вони будуть збирати потрібну суму стільки, скільки буде потрібно, але на дешевий аналог не спокусяться. Не дивно, що вони є в списку найбільш марнотратних знаків зодіаку — жадібними їх точно не назвеш, хоча витрачаються вони, як правило, тільки на себе, інші навряд чи чогось від них доможуться.

 

Читайте також