Знайшли винного: у РФ після втрати крейсера "Москва" заарештували командувача флоту

РФ не змогла виконати в Україні жодного з поставлених стратегічних завдань на війні в Україні, й через це кремль карає військових командирів.

Як повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, 

щоб знизити для себе наслідки майбутньої політичної та кримінальної відповідальності, влада рф намагається звинуватити у всіх невдачах та поразках командирів окупаційних частин.

Пошук винних керівництво країни-окупанта розпочало в “кращих сталінських традиціях”.

Так, наприклад, за “героїчну втрату” гордості ЧФ РФ ракетного крейсера “Москва”, заарештували командувача Чорноморського флоту віце-адмірала Ігоря Осипова. Слідчі дії також ведуть щодо його першого заступника віце-адмірала Сергія Пінчука.

За безпрецедентні втрати особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади Владислава Єршова, який керував шостою армією зс рф.

Через це також відсторонили командира першої танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя.

“Всупереч наказу вищого керівництва” генерал відправляв на виконання каральних операцій на територію України строковиків.

У зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу в Криму генерал-майора Аркадія Марзоєва.
Усунули з посади й командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Михайла Пономарьова.
 

Читайте також