ЗНО-2020: на Рівненщині скласти пробне тестування коштуватиме найдорожче

Фото - ілюстративне

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив вартість пробного ЗНО у 2020 році, яке традиційно складатимуть наприкінці березня. Реєстрація для участі триватиме три тижні.

В залежності від регіону, де вступник складатиме іспит, вартість одного тестування під час пробної сесії ЗНО коливатиметься в діапазоні від 138 до 150 гривень.

Зокрема, Рівненщина входить до переліку тих областей, де пробне тестування коштуватиме найдорожче - вступникам доведеться заплатити за нього 150 гривень. 

В УЦОЯО наголошують, що пробний тест для абітурієнтів не є обов’язковим. Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 стартує вже 3 січня і завершиться 24 січня. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Безпосередньо саме пробне тестування відбудеться наприкінці березня: з української мови та літератури - 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 28 березня.

Читайте також