Зняв одяг і взуття та стрибнув у колодязь: у Корці знайшли мертве тіло чоловіка

У Корці вчора, 10 серпня, рятувальники дістали з колодязя тіло чоловіка. Наразі відомо, що чоловікові було 58 років.

У пресслужбі поліції Рівненщини журналістам "Рівне Медіа" розповіли, що вчора близько 13.30 години надійшло повідомлення від жительки міста Корець. За словами заявниці, сусід виявив тіло її брата у приватному господарстві у колодязі. На місці події рятувальники витягли тіло на поверхню.

Відомо, що чоловік проживав сам у будинку та мав психічні розлади. Його сестра мешкає на сусідній вулиці та наглядала за ним. За словами жінки, брат вже неодноразово намагався скоїти самогубство і лікувався у спеціалізованому медзакладі. Однак, на обліку не перебував.

Під час огляду господарства правоохоронці виявили, що у літній кухні включений газ. Також у будинку були ознаки, що чоловік готувався накласти на себе руки. 

Біля колодязя поліцейські знайшли тапки та одяг чоловіка. На голові покійного є сліди від удару, які він міг отримати внаслідок падіння у колодязь.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини смерті громадянина. Розпочато слідство за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (самогубство). Надалі тіло чоловіка відправлять на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Фото - ГУ ДСНС у Рівненській області.

Читайте також