"Золоті квартири" на новорічну ніч в Рівному: за скільки можна зняти помешкання для святкування

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Вже за кілька днів зустрічатимемо новий 2022-й рік. Більшість, традиційно, святкуватиме в колі найближчих удома, а дехто, переважно молодь, вже за місяць починає ламати голову – де ж провести новорічну ніч.

Багато кафе і ресторанів пропонують зустріти 2022-й у їх закладі, де запланована розважальна програма. Та все ж популярною лишається послуга зйому квартири на добу чи дві для зустрічі нового року.

За це доведеться викласти немаленьку суму. Якщо у звичайний день таке задоволення коштує в середньому 600-700 гривень за добу, то і новорічну ніч ця сума зростає у кілька разів.

До прикладу, два роки тому за 2-кімнатну на Новий рік просили 3,5-4 тисячі гривень, однокімнатні за дві доби коштували 2-2,5 тисячі, 3-кімнатні - від 4,5-5 тисячі гривень.

Напередодні святкової ночі журналісти «Рівне Медіа» поцікавились у ріелторів, скільки коштує зняти квартиру в Рівному на новий рік.

Розпитували про ціни на 4-х людей. До прикладу, за 3-кімнатне помешкання із євроремонтом на вулиці Дем’янчука просять 5 тисяч гривень за дві доби. За 3-кімнатну на Дубенській – 4 тисячі.

 

Однокімнатна в центрі на майдані – може бути 100 доларів, а може і 4 тисячі гривень.

У ЖК «Театральний», до прикладу, за однокімнатну на добу доведеться викласти 5 тисяч гривень.

За словами однієї із ріелторок, ціни на апартаменти – різні і стартували від 2-3 тисяч до 5-ти (мова про квартири на 4 людини).

Більшість квартир вже заброньовані, але якщо пошукати, то ще можна знайти вільне помешкання для новорічної ночі. Щоправда, коштує це задоволення кілька тисяч.

Читайте також