ЗСУ завдали удари по штабу ПВК "Вагнер" у Попасній - російські ТГ-канали

Російські телеграм-канали заявили про удар ЗСУ по штабу ПВК "Вагнер" у Попасній, фото якого напередодні "засвітив" російський воєнкор. 

Про це повідомляє RadioSvoboda

Зазначається, що 8 серпня про відвідини цього "штабу" написав російський журналіст Сергій Середа. Він опублікував пост у телеграмі, написавши: "Приїхав на Попасну, заїхав до штабу "ЧВК Вагнер". Зустріли як рідного. Розповіли кілька кумедних історій".

На одній із викладених ним фото видно Євгена Пригожина, якого вважають господарем "ЧВК Вагнера" (сам він це заперечує). Ці фотографії викликали обурення багатьох проросійських коментаторів, оскільки на одній із них видно табличку з адресою найближчого бомбосховища – Миронівська вулиця, 12.

Радіо Свобода вивчило знімки будинків у цьому районі і дійшло висновку, що на фото – справді будинок, розташований за цією адресою. Інформація про удар по Попасній поки що не підтверджена незалежними джерелами.

Після публікації інформації про удари по Попасній Сергій Середа видалив своє повідомлення про "відвідування" штабу. Проте у мережі залишились його копії. 

Читайте також