Зустрічайте бельгійське пиво Grimbergen Blanche у зручному форматі банки

Grimbergen — пиво з давньою історією, яке тішить своїх фанатів по всьому світу майже 900 років. Одна із запорук такого сталого успіху — розуміння потреб споживача. Компанія Carlsberg Ukraine відтепер представляє Grimbergen Blanche у зручному форматі банки.

Саме банка користується все більшою популярністю в шанувальників пива. Вона легша за вагою, ніж скляна пляшка, тому є зручнішим варіантом, щоб взяти із собою.

Grimbergen Blanche — світле пиво, яке має золотистий колiр і кремову пiну. Фруктові аромати iз цитрусовим вiдтiнком роблять його приємним та освіжаючим напоєм. Вміст алкоголю становить 6%. Доступне у двох форматах: пляшка 0,33 л та банка 0,5 л.

В Україні бельгійський бренд Grimbergen представлений такими сортами: Grimbergen Double-Ambrée, Grimbergen Blonde, Grimbergen Blanche і Grimbergen Belgian Pale Ale.

Нагадаємо, вперше пиво Grimbergen зварили в 1128 році у Ґрімбергенському абатстві, що розташоване неподалік бельгійської столиці Брюсселя. За свою буремну історію абатство горіло тричі — у 1142, 1566 та 1798 роках і тричі поставало з попелу. Саме тому символом пива Grimbergen є фенікс, а етикетку прикрашає девіз Ardet Nec Consumitur, який можна перекласти з латини як «Спалений, але не знищений».

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

*На правах реклами.

Читайте також