Звільнився начальник одного із управлінь Рівненської ОДА

3 грудня голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль підписав розпорядження про звільнення з посади начальника управління культури та туризму Рівненської ОДА Ярослава Мельника. Згідно із текстом документу, звільнення – за власними бажанням пана Мельника. Він очолював управління 12 років. 

Також відомо, що вчора був його останній робочий день. До вирішення питання призначення в установленому порядку начальника управління культури і туризму облдержадміністрації виконання обов’язків покласти на ХОМЯК Світлану – заступника начальника управління – начальника відділу організаційно-планової роботи, релігії та національностей управління культури і туризму облдержадміністрації.

У телефонному коментарі Суспільному Ярослав Мельник розповів, що заяву про звільнення з посади написав за власним бажанням, через пенсійний вік і з власної ініціативи.

– Чесно кажу: я написав за власним бажанням. Ніхто мене не відставляв. Дасть Бог, можливо... Якісь плани є. Але, знаєте - "Не розсміши Бога - спершу зроби, а потім будеш казати щось". Принаймні, на дивані не хочу сидіти, – сказав ексначальник облуправління культури і туризму.

Читайте також