30-річна дизайнерка з Рівного представить Україну на престижному конкурсі «Місіс Всесвіт 2018» (ФОТО)

Фото - фейсбук

30-річна красуня і бізнесвумен з Рівного Інна Борунова здобула інтернаціональний титул «Mrs Universe Carpathia» і тепер представлятиме Україну в фіналі одного з найпрестижніших і найвідоміших конкурсів краси світу - «Місіс Всесвіт 2018» («Mrs Universe 2018», який пройде у грудні у райському куточку світу – Філіппінах.

До слова, дівчина народилася у 1988 році в Рівному. Закінчила школу із золотою медаллю, здобула спеціальність модельєра-конструктора у Рівненському технікумі технологій та дизайну. Сьогодні Інна є успішною дизайнеркою весільних суконь та власницею власного бренду і салону «Inna Morato». Вона вже встигла здобути славу та визнання в різних куточках світу. Її весільні сукні успішно виставляються у найкращих салонах міста Нью-Йорка у США.

У 2016 році Конгрес ділових наукових і творчих спілок України удостоїв молоду рівнянку найвищою суспільною нагородою України - французьким Орденом королеви Анни Ярославни «Честь Вітчизни», заснований в 2008 році на честь дочки князя Ярослава Мудрого до тисячоліття від дня її народження. До слова, цю нагороду вручають з відповідними протокольними почестями під державним прапором України в присутності озброєної військової почесної варти в супроводі Національного президентського оркестру Міноборони України.

Крім цього, Інна Борунова входить до рейтингу ТОП-100 успішних українок.

Тепер на рівненську красуню чекає майже два місяці важкої та насиченої підготовки до конкурсу і, власне, сам його фінал. До слова, Інна обіцяє, що не підведе Україну і підкорить цей світ.

Колектив порталу «РівнеМедіа» бажає дівчині перемоги, наснаги та задоволення від участі у змаганнях.

Більше фото Інни Борунової:

Читайте також