4 "погані дівчинки" Зодіаку

Багатьом подобаються "погані хлопчики", але не поступаються також "погані дівчатка". З ними життя напевно буде захоплюючим, і ці Зодіаки захоплять вас за собою у емоцийну подорож хвилями життя.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон — це справжнісіньке "погане дівчисько” Зодіаку. Вона одночасно і збудить вас, і вселить страх у ваше серце. Спекотна спокусниця і фатальна жінка, мисливця за головами та месниця, вони першими запропонують розшукати вашого колишнього або поквитатися з тим, хто зробив вам гидоту. Миттю вони змусять свого і вашого ворога рятуватися втечею. Вони не терплять неповаги, а значить, образно кажучи, накидатимуться, якщо ви говоритимете з ними зверхньо або намагатиметеся нашкодити їх близьким. Вони зазвичай дотримуються стилю "поганого дівчиська" — у шкіряних куртках, на шпильках, у рваних футболках і з безліччю татуювань, — хоча деякі Скорпіони можуть додати у своє вбрання трохи спокусливої жіночності, яка надає їм оманливо безневинного вигляду. Неважливо, на кого вони більше схожі — на ягня чи левицю, — це та сама "погана дівчинка”, з якою краще не зв'язуватися.

Стрілець

Волелюбні Стрільці — це ті самі "погані дівчата", з якими ви мрієте стати розсудливими, тому що вони такі багатогранні і унікальні, але в результаті ви будете просто щасливі, що можете вирушити разом з ними на пошуки пригод, оскільки вони схильні уникати зобов'язань. Це одночасно інтелектуальна, зібрана жінка, яку ви хочете відвезти додому до батьків, та жінка, з якою ви поділяєте пекучу хімію під простирадлами. Вогненний знак, що любить розкіш, імпровізовані подорожі та потурання своїм бажанням, легковажний і фліртуючий Стрілець готовий спробувати все, що завгодно, аби це означало, що він вирветься з рутини нудного та повсякденного життя.

Овен

Один з найсміливіших і відважних вогненних знаків, Овен — це справжнє "погане дівчисько" і любителька ризику. Вони мають потрібну порцію небезпеки, щоб зачарувати вас, і достатню непередбачуваність, щоб тримати вас під контролем. Затятий Овен не дозволить кривднику обійтися з ним грубо, тому він часто буває таким же страшним, як і Скорпіон. Але якщо жінка-Скорпіон вичікуватиме, розробляючи ідеальний план, щоб перевершити своїх ворогів, то Овен, швидше за все, кинеться напролом.

Козеріг

Козеріг — це той самий "організатор" і підбурювач у команді "поганих дівчаток", а також головний мозок у їхній справі. Зовні вони здаються перфекціоністами, але це лише показуха. Козероги — "погані дівчата" на всі 100%, незалежно від того, чи піднімаються вони корпоративними сходами, використовуючи складні стратегії, або спокушають свого коханого, використовуючи тільки їм доступні способи. Козероги вміють володіти своєю темною стороною так само, як і світлою, і, об'єднуючи обидві сторони, завжди отримують саме те, чого хочуть.

Читайте також