Чи відкриють продуктові ринки у Рівному?

Фото - ілюстративне/відкриті джерела

Попри те, що Міністерство охорони здоров’я дозволило місцевим органам самоврядування відновити роботу продуктових ринків, у Рівному відкривати базари не збираються. Про це заявив міський голова Рівного Володимир Хомко в ефірі «UA:Рівне».

Очільник Рівного додав, що на ринках дуже важко проконтролювати дотримання усіх карантинних вимог. За словами Володимира Хомка, більшість міських голів України теж виступають проти відкриття ринків.

– Побачимо, що буде в місті за тиждень-два. Карантин навпаки буде посилюватись, тому що небезпека страшенна. Сьогодні навіть домовились з церквами, з останньою конфесією, що і вони дотримаються необхідних заходів. Ви знаєте, для деяких людей в церкву піти набагато важливіше, ніж на базар, – зауважив Володимир Хомко.

Потенційну можливість відновлення роботи ринків у Рівному розглядатиме спеціальна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Однак очільник міста запевнив, що позиція комісії у цьому питанні одностайна – усі переживають за життя і здоров’я рівнян.

Читайте також