Чотирьох військовослужбовців із Рівненщини провели в останню дорогу

На Рівненщині попрощалися з Героями Романом Машуком, Романом Мендалюком, Василем Музинчуком та В'ячеславом Сарвєнковим.

Повідомляють у Рівненській ОДА.

Роман Машук народився в Рівному. Закінчив ліцей № 1, потім - Рівненський економіко-гуманітарний інститут, де здобув спеціальність “Програмування”. Працював у IT-компанії “GlobalLogik”. На момент повномасштабного вторгнення його родина проживала в Києві. Роман не підлягав призову чи мобілізації, але став на захист Києва та держави, вступивши до лав Збройних сил України. Життя 38-річного солдата обірвалося 19 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Опізнати тіло Захисника вдалося лише в березні 2024 року.

Роман Мендалюк народився в селі Річки на Кореччині. Навчався в Рівненському ліцеї № 11, потім - у професійно-технічному училищі № 9 за спеціальністю “Радіоелектроніка”, пізніше - закінчив комп’ютерну академію “ШАГ”. У серпні 2023 року отримав повістку та долучився до Збройних сил України. На жаль, 40-річний солдат загинув 20 березня на Донеччині.

На Березнівщині в селі Яблунне віддали останню шану Герою Василю Музинчуку. У молодості чоловік проходив строкову службу у внутрішніх військах. У серпні 2023 року Василь став на захист Батьківщини. 26 березня під час перебування у відпустці Василь помер - серце Героя не витримало фізичних і психічних навантажень.

Вараська громада попрощалася із захисником В'ячеславом Сарвєнковим. 25 березня в медичному закладі Рівного чоловік помер. 40-річний житель Вараша був призваний до армійських лав на початку березня, був курсантом навчального батальйону. Без батька залишилися донька та син.

"Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна та світла пам’ять Воїнам!".

Читайте також