Деталі пожежі в Клевані Рівненського району (ФОТО, ВІДЕО)

Учора о 19.30 рятувальникам повідомили про пожежу в магазині в селищі Клевань Рівненського району (будівля одноповерхова, обшита металом, утеплена мінватою). 

Відразу як тільки приїхали, рятувальники відключили електропостачання та подали 5 водяних стволів.  Зважаючи на те, що було сильне задимлення, надзвичайники працювали в апаратах захисту органів дихання. 



"Варто відмітити, що дуже ускладнювало роботу рятувальників велика кількість горючих матеріалів, що знаходилася у середині магазину непродовольчих товарів (лаки, фарби, розчиннки, вироби з дерева, гуми, пластику та ін.). Також через низький тиск у пожежному гідранті, що знаходився поблизу місця пожежі, воду рятувальникам доводилося забирати та підвозити до місця пожежі приблизно з відстані одного кілометру від місця виникнення самої пожежі", - зазначають у ГУ ДСНС в Рівненській області.  

Також надзвичайники виносили продукти з магазину. Пожежу локалізували о 20.23, а повністю ліквідували - о 23.40. Загалом було залучено 30 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки. Причини та розміри наразі встановлюють. 
 

За інформацією ГУ ДСНС у Рівненській області

Читайте також