Добро на Різдво: рівнян закликають здійснити мрії особливих дітей

Цьогоріч у Рівному вже вшосте поспіль проходитиме традиційна благодійна акція "Добро на Різдво", організатором якої є Рівненський міський Палац дітей та молоді. Вона стартує 19 грудня 2017 р. і триватиме до 19 січня 2018 р. 

Нагадаємо, що ця благодійна акція стартувала ще в 2012 році. За усі 6 років її проведення вдалося здійснити аж 76 дитячих мрій. А головна мета акції «Добро на Різдво» – здійснення мрій дітей з особливими потребами, соціально незахищених та соціально вразливих категорій, тяжкохворих дітей, що потребують довготривалого лікування.

Відтак, цьогоріч учасниками акції, чиї мрії втілюватимуть небайдужі рівняни, будуть:

  • Брати Роман та Дмитро Вишневські - діти з особливими потребами.

Старший Роман (11 років) - творчий та талановитий, створює власні комікси та декламує вірші, мріє про смарт-годинник та хокейну клюшку. Молодший Дмитро (9 років) любить тварин, а особливо коней, мріє про кінну прогулянку та машинку МакКвін.

  • 9-річний Степан Чумак - дитина з багатодітної родини, окрім нього в сім’ї проживає ще восьмеро дітей, на новорічні свята бажає отримати велосипед.
     
  • 3-річна Марія Бондаренко - наймолодша учасниця акції, має важку хворобу легенів, хоче, щоб Святий Миколай подарував їй рожеві ролики.
     
  • 10-річний хлопчик з особливими потребами Андрій Антонюк - щирий і позитивний, мріє, щоб Святий Миколай подарував йому велосипед.
     
  • 6-річна Соломія Мельник - має важкі вади зору, займається співами та грає на скрипці, на Миколая мріє отримати давно бажану нову срипку або фортепіано.

Палац дітей та молоді закликає кожного небайдужого спробувати себе в ролі Святого Миколая та долучитися до здійснення дитячих мрій. Ви можете зробити омріяні подарунки дітям або ж перерахувати кошти на їх придбання.

Кошти перераховуються на рахунок ГО “Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ”, розрахунковий рахунок 26009012073131 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023, код ЄДРПОУ 225663863 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Більше про те, як допомогти здійснити мрії дітей, дізнайтеся за телефоном:

098 23 33 549 - Назар Степанов
097 988 05 56 - Ганна Аілінчій

Читайте також