Дві петиції на сайті Рівнеради - за і проти цілодобового магазину у центрі

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

На сайті Рівненської міської ради було опубліковане прохання відкрити у центрі міста цілодобовий продуктовий магазин. Ініціатор звернення Ігор Кир’янчук зазначає, що через брак часу багато мешканців Рівного купують продукти у нічний час.

«Не завжди вдається встигнути закупитися у період роботи центральних магазинів, які працюють до 22-23 год. Тому необхідно зробити хоча б один продуктовий магазин чи супермаркет, який знаходитиметься в центрі Рівного та даватиме можливість придбати продукти у будь-який час», - аргументує прохання пан Кир’янчук.

Петиція подана 4 березня і вже набрала 56 голосів із 300 необхідних.

А вже 7 березня на сайті міської ради було розміщено прохання не підтримувати петицію «про відкриття цілодобового магазину «Бахус». Ініціатор звернення – Юрій Максимцев.

«Шановні мешканці просимо не підтримувати петицію про відкриття цілодобового магазину "Бахус". Шкода, що минуло не так багато часу, а вже забуто про  п`яні компанії біля магазину,  часті бійки, зокрема  побиття 32- річного чоловіка, неприємний запах , постійні розбірки,  виклики поліції, стрілянину» - зазначає автор петиції.

Пан Максимцев сумнівається у необхідності купувати продукти у центрі у нічний час і нагадує, що у будинку, де знаходиться магазин, вже понад рік до 2 годин ночі працює кафе-бар, у якому розпивають алкоголь і курять кальян.

Ця петиція набрала 9 підписів із 300 необхідних. Підтримати звернення можна буде упродовж 36 днів.

Читайте також