Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела

День сприятливий для починань будь-якого роду — як професійної, так і господарської властивості.

Можна ставати до роботи над новим проєктом, відкривати свій бізнес, починати ремонт: справа, розпочата сьогодні, не тільки приречена на успіх, але буде йти легко, без напруженості як кажуть в таких випадках, як по маслу.

Гороскоп на 17 серпня для Овнів

Охочих зіпсувати гарний настрій, який буде супроводжувати вас від самого ранку, буде багато, тому не варто звертати увагу на їхні слова і, можливо, дії: вже завтра ви про це і не згадаєте.

Гороскоп на 17 серпня для Тельців

Тим, хто хоче поговорити з начальством щодо нової посади або підвищення зарплати, не варто розраховувати на імпровізацію: необхідно заздалегідь скласти план — що і в якій послідовності говорити.

Гороскоп на 17 серпня для Близнят

Сьогодні — як, втім, і завжди — вам не бажано довіряти малознайомим людям: серед них можуть опинитися аферисти або шахраї, мета яких обкрутити вас круг пальця.

Гороскоп на 17 серпня для Раків

Вам день обіцяє масу приємних сюрпризів, але за однієї умови: головне, від самого ранку не думати про погане, а налаштуватися на позитивний лад і з вдячністю приймати все, що надішле вам доля.

Гороскоп на 17 серпня для Левів

Вільний від роботи час, якого сьогодні буде більш ніж достатньо, рекомендується присвятити родині: останнім часом близькі люди бачили вас не так часто, як потрібно — необхідно повертати їм моральні борги.

Гороскоп на 17 серпня для Дів

Можна і треба ухвалювати важливі рішення, але з однією умовою: не варто робити це похапцем, не продумавши всі можливі наслідки і не прорахувавши всі за і проти, в іншому разі легко помилитися.

Гороскоп на 17 серпня для Терезів

У цей день оточення часто звертатиметься до вас за порадами — як професійної, так і життєвої властивості: не варто нікому відмовляти в такій дрібниці, адже вам це нічого не буде варте.

Гороскоп на 17 серпня для Скорпіонів

У разі напруженості, що виникла у взаєминах із коханою людиною, користуйтеся правилом психологів, які в будь-якій ситуації запитують: "Хочете про це поговорити?": Проблеми можна вирішити, тільки обговоривши їх.

Гороскоп на 17 серпня для Стрільців

Занепад сил, який ви можете відчути в цей день, буде пов'язаний з перевтомою, так що не варто звертатися за допомогою до лікаря — бажано вирушити на відпочинок, поки літо не закінчилося.

Гороскоп на 17 серпня для Козорогів

Не варто опиратися бажанню робити добрі справи, навіть якщо доведеться витратити на це занадто багато часу: хороше обов'язково повернеться до вас бумерангом.

Гороскоп на 17 серпня для Водоліїв

День сприятливий для вирішення проблеми, яка давно висить над вами дамокловим мечем: сьогодні вдасться знайти вдалий і, до речі, дуже простий вихід із ситуації, що склалася.

Гороскоп на 17 серпня для Риб

Нинішній день — зрозуміло, за можливості — бажано провести вдома: як відомо, вдома і стіни допомагають, тому серйозним професійним проєктом краще займатися тут, а не в офісі.

Читайте також