Гороскоп на 23 серпня для усіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 серпня

Гороскоп на 23 серпня для всіх знаків Зодіаку. Астрологічний прогноз на понеділок, 23 серпня, розповідає кому з знаків зодіаку зірки допоможуть зробити кар'єру, купити бажану річ, а кому належить лікуватися і вирішувати проблеми.

Гороскоп 23 серпня для Козерога

День сприятливий для ділових контактів або емоційних прихильностей. Ймовірно, багатьом Козерогам належить звістка або подія, яка змусить їх серйозно задуматися над проблемами особистого життя. Нові знайомства можуть згодом стати фундаментом для просування по службі, кар'єри або фінансового успіху.

Гороскоп 23 серпня для Водоліїв

День відзначений внутрішньою свободою і незалежністю. У другій половині дня марнославство або нечутливість може стати причиною сварки з близькою людиною або агресії з боку сторонніх. Слід уважно поставитися до свого психічному здоров'ю. Не варто перенапружуватися, шукати пригод.

Гороскоп 23 серпня для Риб

День пасивний, не слід чекати від нього багато чого. Не можна давати клятви і обіцянки. Обов'язково завершіть розпочаті справи. Контролюйте свої емоції, стежте за тим, щоб нікого не образити. У другій половині дня сприятливо усамітнення і тимчасове відсторонення від навколишнього світу. Ймовірно загальне нездужання і занепад сил. Необхідний спокійний відпочинок і повноцінний сон.

Гороскоп 23 серпня для Овна

Вкрай несприятливий день. Ймовірно, чоловікам-Овнам чекає зустріч або подію, яка змусить їх серйозно задуматися над проблемами особистого життя. Обман або наклеп таємних недоброзичливців ускладнить відносини з близькою людиною. Не виключено, що жінки-Овни через необережні висловлювання або легковажних дій стануть мішенню для нападок або злих жартів.

Гороскоп 23 серпня для Тільця

Вдалий день для жінок-Тельців. Зірки розташовані так, що ви здатні запаморочити голову кому завгодно. Слід також пам'ятати, що, кружляючи голову іншим, можна втратити свою власну. Ваші зірки розташовані настільки добре, що будь-які справи вам будуть вдаватися з першого разу. Ви на висоті, ви все можете, все вам під силу. Чоловікам-Тельцям слід очікувати появи на шляху невеликих труднощів, особливо якщо нові задуми відносяться до розряду ризикованих.

Гороскоп 23 серпня для Близнюків

Вдалий день. Жінки-Близнюки зможуть подолати підступи супротивників і ворогів, зможуть поліпшити свій матеріальний добробут в результаті поїздок або справ, пов'язаних з розширенням бізнесу або з новими контактами, особливо з іноземцями. Чоловіки-Близнюки, ймовірно, отримають звістку, яке може на багато вплинути і в корені змінити їхнє нинішнє становище. Вдалі зустрічі з громадськими та політичними діячами.

Гороскоп 23 серпня для Раків

Сьогодні, особливо не слід переоцінювати свої сили. Ваш доля - тихе сімейне щастя. День сприятливий для вступу в шлюб, для зачаття. Великі покупки можуть бути вдалими.

Гороскоп 23 серпня для Левів

Ймовірно, зустріч з колишньою симпатією або несподіваний поворот подій змусять багатьох Львів серйозно задуматися над проблемами особистого життя. Незважаючи на те, що настає період, сприятливий для самореалізації, прояви талантів і самовираження, відносини з представниками протилежної статі будуть вкрай нестійкими. Зірки не радять відступати, однак застерігають і від кавалерійських атак.

Гороскоп 23 серпня для Дів

Ймовірно, чоловікам-Дівам чекає зустріч або подію, яка змусить їх серйозно задуматися над Проблемами особистому житті. Жінкам-Дівам рекомендується розірвати всі непотрібні зв'язку і почекати з новими знайомствами - вірогідні розчарування, сльози, образи. У другій половині дня не виключені радісні новини, пов'язані з близькими вам людьми.

Гороскоп 23 серпня для Терезів

День змін і трансформацій, якими буде ознаменована наступний тиждень, а може, і місяць, - вони пов'язані з дітьми, творчістю, особистим успіхом. Ваш життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Визнання і успіх вам гарантовано в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається. Сміливо йдіть назустріч долі.

Гороскоп 23 серпня для Скорпіонів

День пізнання істин, отримання знань, активізації прихованого потенціалу. Інтелектуальне життя Скорпіонів буде живий і конкретної, заснованої на спостереженнях. У вас з'явиться схильність до мрійливості, філософських роздумів, відкриється здатність лікувати душі близьких вам людей. Повний розвиток ваших здібностей буде залежати від розуміння і поваги оточуючих.

Гороскоп 23 серпня для Стрільців

Вдалий день для подолання підступів противників, поліпшення матеріального добробуту, поїздок або справ, пов'язаних з новими контактами, особливо з іноземцями. Вдалі зустрічі з громадськими та політичними діячами. Ті, хто прагне зайнятися політикою, зможуть нарешті здійснити своє бажання.

 

Читайте також