Громадським організаціям Рівненщини пропонують нові можливості

Цьогоріч громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» стала однією з переможниць конкурсу грантів «Швидка необхідна підтримка» в рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Команда Агенції, завдяки такій підтримці, отримала можливість придбати професійну аудіо- та відео-апаратуру, ліцензійні програми, пройшла відповідне навчання та створила нові можливості для громадського сектору - власну громадську мобільну онлайн-студію «Майстерня міста Рівне».  

"Разом з Рівненською міською радою ми покращили умови проведення заходів в приміщенні «Майстерні міста» -  для громадських організацій надаємо безкоштовну можливість для проведення подій та ініціатив в онлайн та офлайн форматі,  в тому числі отримати безкоштовну технічну підтримку проведення прямої трансляції заходів від громадського сектору. Звісно все з суворим дотриманням усіх карантинних вимог та за попереднім узгодженням усіх організаційних питань", - зазначають у громадській організації. 

Представники громадського сектору, які зацікавлені у підтримці, заповнюйте онлайн-форму https://forms.gle/wwK7nLKVfiZ6o37X6 , пишіть на пошту [email protected] або сторінку в фейсбук  facebook.com/citydev.in.ua.

Читайте також