Хомко поїхав з Рівного, щоб поговорити з Гройсманом

Сьогодні, 24 вересня, міський голова Рівного Володимир Хомко поїхав у відрядження до міста Тернополя. Там нині в рамках чергового засідання Асоціації міст України проходять "Дні діалогу з владою».

Саме там мер Рівного має намір поспілкуватися з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та віце-прем'єр-міністром України - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадієм Зубком, які також беруть участь у Форумі міст. Там вони обговорять результати реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства, земельних відносин та містобудування.

До слова, захід відбуватиметься два дні - 24 і 25 вересня. У ньому беруть участь близько 350 представників  органів місцевого самоврядування, органів державної влади, міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги.

Нагадаємо, що День діалогу з владою – це традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Читайте також