Хто представить свої нові колекції сезону весна/літо-2018 на модних показах у Рівному?

Вже завтра, 30 березня, о 18 год. у Рівному у новій для події локації - концерт-холі «Хутір» (с.Велика Омеляна, вул.Дубнівська, 1б) стартують модні покази FASHION TIME, які проходять вже всімнадцяте та триватимуть два дні. На рівнян традиційно чекають найсвіжіші колекції одягу, взуття та аксесуарів сезону весна/літо-2018 для жінок, чоловіків і дітей від провідних дизайнерів та брендових бутіків. Відтак, усі відвідувачі дізнаються про останні новинки української fashion-індустрії та отримають корисні поради від провідних стилістів про те, що ж буде трендом у новому сезоні.

Темою 17-го сезону FASHION TІME буде весна. Недарма і його лейтмотивом обрано цитату з відомої драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня»: «Весна ще так ніколи не співала…». До слова, поезії під час модних показів буде багато.

З новинками моди рівнян знайомитимуть як уже добре відомі у Рівному місцеві дизайнери та гуру української моди, так і нові резиденти модних показів. Так, рівнянам продемонструють 17 колекцій одягу для жінок та чоловіків, 4 дитячі колекції та 2 колекції аксесуарів.

Завтра, у п’ятницю, 30 березня, захід розпочнеться о 18 годині Відкритим конкурсом модних луків «Best of Style VIII». У ньому змагатимуться близько 70 діток різного віку та їх батьків не лише з Рівного, а й з інших міст України, зокрема з Полтави та Хмельницького. Відтак, цей конкурс вперше за свою історію вийде на всеукраїнський рівень. Учасники продемонструють своє власне бачення моди на широкий загал і доводитимуть експертному журі, хто з них вміє найстильніше одягатися.

Після цього розпочнуться покази дитячих колекцій одягу та аксесуарів. Зокрема, модні новинки нового сезону продемонструють один з найкращих брендових магазинів Рівного «Колібрі Kids» та відомий польський бренд «Coccodrillo», який подарує глядачам справжнє fashion-шоу. Також аж дві свої колекції до Рівного привезе дизайнерка дитячого одягу з Полтави, яка працює під брендом «Youmash».

А у суботу, 31 березня, на усіх рівнян чекатимуть модні покази усіх дорослих колекцій. Спочатку о 16 год. у концерт-холі «Хутір» пройде Відкритий конкурс для молодих дизайнерів «1Look IV». У ньому за безкоштовне місячне навчання у Академії стилю і дизайну Андре Тана у різних номінаціях змагатиметься аж 11 початківців не лише з Рівного, а й з інших куточків України. Це – абсолютний рекорд конкурсу. До речі, усі, хто бажає відвідати змагання, побачити усі конкурсні роботи та повболівати за свого фаворита, зможуть потрапити до зали абсолютно безкоштовно, адже вхід на конкурс – вільний.

По завершенні конкурсу та після перерви о 18 год. розпочнуться вже, власне, самі модні покази дорослих колекцій. Свою капсульну колекцію на подіумі рівнянам представить молода рівненська дизайнера, переможниця останнього конкурсу «1Look» Анна Павлюк. Повноцінну та найсвіжішу колекцію жіночого одягу покаже ще одна переможниця минулорічного Конкурсу «1Look» Валентина Вишневська-Нетрусова, яка працює під власним брендом VALENCIA. Крім цього, на наймоднішому рівненському подіумі свої нові колекції жіночого одягу презентують: новий бутік брендового жіночого одягу «AL MiaLana» мережі магазинів "Альтекс-Тканини", постійна резидентка показів, відома рівненська дизайнерка Любов Шипукова, яка працює під власним брендом «Love&Beauty», бренд «Boudoir» від дизайнерки Катерини Гончарук. Колекцію стилізованого вишиваного одягу представить глядачам знана у Рівному народна майстриня Зоя Романова, колекцію весільного та вечірнього вбрання - відома дизайнерка Анна Челишкіна, колекцію модних та ексклюзивних прикрас - молода дизайнерка  Ольга Пашинська та колекцію сонячних окулярів для дітей та дорослих від найвідоміших брендів - магазин «ВАША ОПТИКА».

Крім цього, незмінний резидент нашої Події маестро української моди Андре Тан представить рівненським модницям і модникам одразу три свої нові весняно-літні колекції – жіночу, чоловічу та жіночу «+size», на яку дизайнера надихнула участь у відомому телепроекті каналу «1+1» «Модель XL».

Також капсульну колекцію святкового одягу для дітей під час FASHION TІME покаже рівненська дизайнерка, Дипломант ІІ Конкурсу молодих дизайнерів «1Look» Юлія Ковальчук, яку вона створила для  польського бренду "by o la la...!".

Дебютантами Першої у Рівному модної події FASHION TІME стануть рівненська дизайнерка Міра Царук, спільний авторський бренд жіночого одягу під назвою «ТіО» дизайнерів Тетяни Онищук та Оксани Ткачук і дизайнерка нижньої білизни ручної роботи для дому і сну Сніжана Кирчук, яка працює під власним брендом ILLUSION. Також до Рівного як резидент модних показів вперше завітає відомий український дизайнер з Одеси Руслан Хвастов, який створював костюми до фільмів Кіри Муратової та Єви Нейман.

Окрім показів, на гостей у залі чекатиме чимало приємних сюрпризів: подарункові сертифікати, розіграш подарунків та інші приємності, зокрема під час заходу в день показу усі речі з презентованих колекцій можна буде придбати із приємними знижками.

А по завершенні дійства в концерт-холі «Хутір» «FASHION TIME» продовжиться закритою фешн-вечіркою у новому нічному клубі «Catarsis», де гості зможуть побачити колекцію суконь від «Boudoir» та посмакувати смачним шампанським від «Fragolino Novelinna».

Основною родзинкою 17-го сезону стане вражаючий у своїх масштабах потрійний ХХХL-подіум. Тож цього разу абсолютно кожному, незалежно від місця у залі, буде дуже добре видно усе, що відбуватиметься на подіумі, адже буде втричі збільшено кількість перших рядів, а в залі буде аж три глядацьких сектори.

Також організатори обіцяють здивувати рівнян презентацією театру моди від ARTmodels. Це буде справжній сюрприз-перфоменс, який підготували спеціально до Першої у Рівному модної події FASHION TIME.

Відтак, новий сезон FASHION TІME обіцяє бути ексклюзивним та не схожим на попередні! Він точно не залишить байдужим нікого, хто цікавиться модними тенденціями та світським життям у Рівному.

Квитки на захід ще можна придбати за телефоном: 098 522 15 11 або ж в офісі компанії ARTmodels® . Поспішайте їх замовити, аби мати змогу стати частинкою унікального для Рівного дійства та поринути у свято моди, краси, стилю та весни!

Читайте також