"Хтось не хотів, щоб я потрапив до суду": на Рівненщині адвокат потрапив у ДТП перед судовим засіданням

фото ілюстративне

Учора, 25 червня, перед слуханням справи щодо головного медика міста Дубно Ярослава Артемовського, його адвокат Анатолій Мацей потрапив у ДТП, повідомляє "03656.com.ua".

«Мені хтось відкрутив болт який тримає рульові тяги. Хтось не хотів, щоб я потратив до суду: мені зашивали голову, в мене перелом шийного хребця. Я відразу ж, не переодягаючись, приїхав на справу, в Дубні купив новий одяг, щоб не гаяти час і не заїжджати додому,» - розповів адвокат Анатолій Михайлович.

Проте на слухання справи адвокат все ж потрапив: 

«Так, ми сьогодні перемогли, але нам цього мало, ми будемо скаржитись, оскільки це була провокація неправомірної вигоди. Клопотання слідчого і прокурора залишили без розгляду, а Ярославу Артемовському не обрали запобіжний захід. Але, на нашу думку, слідчий суддя не вправі виносити таку ухвалу, а зобов’язаний відмовити в обранні запобіжного заходу, оскільки на час розгляду питання минуло 72 години з моменту затримання - справа розглядалася о 16:12 год. Ми будемо подавати апеляцію в Апеляційний суд Рівненської області, подавати скаргу у Вищу раду правосуддя».

Нагадаємо, Ярослава Артемовського підозрювали в одержанні неправомірної вигоди.

Читайте також